Lichtenvoorde, Gelderland
0544 487 163

0544 487 163

Over Vario

Wij zijn er voor u!

Met ‘Kunstgras in de tuin’ beschikken we bij Vario over een afdeling die volledig is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras voor tuindoeleinden. Ons jonge, gedreven en deskundige team werkt als sinds 2006 met kunstgras en legt de lat nog steeds iedere week een stukje hoger. Of we nu een tuin, een speelplaats of een dakterras van kunstgras voorzien; we willen jouw verwachtingen overtreffen en je volop laten genieten van je onderhoudsarme gazon!

Één van onze onderscheidende kenmerken is onze persoonlijke aanpak. Ook deinzen we er niet voor terug om anders te zijn. Ons hechte team van experts heeft een frisse kijk op de wereld en werkt op basis van vriendschap en ‘noaberschap’.

Zo zetten we samen, iedere dag alles op alles om het maximale resultaat te bereiken. Of zoals we het op zijn Achterhoeks zeggen: ‘met mekare en veur mekare!’

Wij zijn erkend kunstgras leverancier en servicepunt van Royal Grass®. Vanuit Lichtenvoorde kunnen wij de regio voorzien van een professionele aanlegservice.

royal grass
Bezoek onze showtuin

Bezoek onze overzichtelijk showtuin waar je alle soorten kunt zien en voelen. Vergelijk de verschillende kunstgrassen en laat je inspireren door ons natuurgetrouwe Royal Grass® kunstgras. Het gespecialiseerde team van Vario adviseert je graag en helpt je met het uitzoeken van het perfecte product dat aansluit bij jouw wensen.

Bel ons op 0544 487 163 om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showtuin!

Mevrouw Dirks (Varsseveld):

“Onze tuin ziet er geweldig uit! We zijn zo blij dat onze kinderen kunnen spelen zonder modderige voetsporen achter te laten door het huis. Briljante service van begin tot einde.”

Neem contact op met ons Vario-team

Bel ons op 0544 487 163 om de mogelijkheden voor het aanleggen van kunstgras te bespreken. Vergeet niet gratis samples aan te vragen!

Klik hierboven om jouw gratis kunstgras stalen aan te vragen. Zie en voel de kwaliteit van Royal Grass®! Je zult niet geloven dat het nepgras is.

Klik hierboven om een gratis offerte aan te vragen voor kunstgrasinstallatie. Vario is dé erkende dealer van Royal Grass® in de regio Lichtenvoorde.

royal grass dealer