Lichtenvoorde, Gelderland
0544 487 163

Royal Grass® Take Back Recycle Programma

Kunstgras bestaat grotendeels uit kunststof en zoals je misschien wel weet vergaat plastic niet. Dit zorgt wereldwijd voor enorme afvalproblemen. Vario wil koste wat het kost voorkomen dat jouw mooie grasmat uiteindelijk op de afvalberg belandt. Hoe doen we dat?

royal grass

Kunstgras Recycling

Vario werkt uitsluitend met Royal Grass® kunstgras. Als een van de eerste kunstgrasproducenten ter wereld geeft Royal Grass® een recyclegarantie, via het Conscious-Take Back programma. Als jouw Royal Grass® kunstgras na verloop van tijd aan vervanging toe is, dan zorgt Royal Grass® dat jouw oude grasmat wordt opgehaald en gerecycled door een gespecialiseerd bedrijf. Zo weet je zeker dat jouw gazon ook na zijn levenscyclus geen schade aan het milieu toebrengt, en zelfs weer verwerkt wordt in nieuwe producten! In de video hieronder zie je hoe het proces van recycling in zijn werk gaat.

Mevrouw Dirks (Varsseveld):

“Onze tuin ziet er geweldig uit! We zijn zo blij dat onze kinderen kunnen spelen zonder modderige voetsporen achter te laten door het huis. Briljante service van begin tot einde.”

Neem contact op

Bel ons op 0544 487 163 om de mogelijkheden voor het aanleggen van kunstgras te bespreken. Vergeet niet gratis samples aan te vragen!

Klik hierboven om jouw gratis kunstgras stalen aan te vragen. Zie en voel de kwaliteit van Royal Grass®! Je zult niet geloven dat het nepgras is.

Klik hierboven om een gratis offerte aan te vragen voor kunstgrasaanleg. Vario is dé erkende dealer van Royal Grass® in de regio Lichtenvoorde.

royal grass dealer