Lichtenvoorde, Gelderland
0544 487 163

Royal Grass® Technologie

artificial grass manufacturer

Top kwaliteit kunstgras

Royal Grass® V-Shape®

De V-vormige vezel is een perfecte imitatie van echte grassprieten. Omdat de natuur deze vorm al miljoenen jaren geleden heeft ontwikkeld, hoefden we deze niet opnieuw te ontwerpen.

MiNT® technologie®

Dankzij Micro Nerve Technologie (MiNT®) kunnen we vezels creëren met een grote veerkracht en minder reflectie. Daardoor zien de vezels er heel natuurlijk uit en voelen lekker zacht aan.

ReaDY® techniek

ReaDY-technologie is een bewerking waarbij de vezels in alle richtingen staan. Want natuurgras is op geen enkele manier uniform, dus deze methode helpt om het kunstgras gazon echt te laten lijken.

15 jaar garantie kunstgras
15 jaar garantie

Royal Grass® geeft een garantie van maar liefst 15 jaar op uw kunstgras. Deze garantie geldt voor alle gebreken die redelijkerwijs kunnen worden geweten aan de fabricage van de grasmat.

Recycling kunstgras

Koop je Royal Grass®? Dan kun je gebruikmaken van onze unieke recyclegarantie.

royal grass

H. van Berkel:

“Het hele project is geweldig verlopen, echte kunst op de grond. Heel erg bedankt.”

kunstgras

Neem contact op

Bel ons op 0544 487 163 om de mogelijkheden voor het aanleggen van kunstgras te bespreken. Vergeet niet gratis samples aan te vragen!

Klik hierboven om jouw gratis kunstgras stalen aan te vragen. Zie en voel de kwaliteit van Royal Grass®! Je zult niet geloven dat het nepgras is.

Klik hierboven om een ​​gratis offerte aan te vragen voor kunstgras aanleg. Vario is de erkende dealer van Royal Grass® in de regio Lichtenvoorde.

royal grass dealer