Lichtenvoorde, Gelderland
0544 487 163

0544 487 163

Showtuin kunstgras

Vario adviseert je graag!

Kunstgras is een investering, en een keuze maken vanaf een staal is lastig. Want welk gras past het best bij jouw tuin of dakterras?

Om je een goed beeld te geven van hoe het gras eruit ziet, hebben wij een mooie showtuin aangelegd. In deze overzichtelijke showtuin kun je alle kunstgrassen zien en voelen. Vergelijk de verschillende soorten en laat je inspireren door ons natuurgetrouwe Royal Grass® kunstgras. Ons gespecialiseerde Vario-team adviseert je graag en helpt jou met het uitzoeken van een gazon dat perfect aansluit op jouw wensen!

Bel ons op 0544 487 1635 om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showtuin, of om de mogelijkheden voor het aanleggen van kunstgras met ons te bespreken. We zitten voor je klaar!

Vario is een erkend leverancier en servicepunt van Royal Grass®. Vanuit Lichtenvoorde voorzien wij de regio van een professionele aanlegservice.

royal grass

360graden tour

Neem een kijkje

Mevrouw Dirks (Varsseveld):

“Onze tuin ziet er geweldig uit! We zijn zo blij dat onze kinderen kunnen spelen zonder modderige voetsporen achter te laten door het huis. Briljante service van begin tot einde.”

Neem contact op

Bel ons op 0544 487 163 om de mogelijkheden voor het aanleggen van kunstgras te bespreken. Vergeet niet gratis samples aan te vragen!

Klik hierboven om jouw gratis kunstgras stalen aan te vragen. Zie en voel de kwaliteit van Royal Grass®! Je zult niet geloven dat het nepgras is.

Klik hierboven om een gratis offerte aan te vragen voor kunstgrasinstallatie. Vario is dé erkende dealer van Royal Grass® in de regio Lichtenvoorde.

royal grass dealer